Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online verandert in T-Mobile Online

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Online gaat vanaf 20 september verder onder de naam T-Mobile Online. Het groene logo van Online wordt vervangen en de website krijgt een opmaak in de stijl van T-Mobile.

De wijziging is geen opzienbarend nieuws, alleen de naam misschien. Menigeen dacht dat het T-Online zou worden, in navolging van onze Oosterburen. Al in 2007 nam T-Mobile de provider over van France Télécom. Stapje voor stapje wijzigde de huisstijl: de website kleurt steeds meer magenta rose en het hoofdkantoor verhuist van Amsterdam naar Den Haag. 

Een van de oudste providers
Online is een van de oudste breedbandproviders van Nederland en gaat sinds 2008 door het leven als Online als gevolg van de overname door T-Mobile. Daarvoor deed de aanbieder zaken onder de naam Orange Breedband, nog niet zolang daarvoor als Wanadoo, en daarvoor als Euronet.

Nu mobiel en thuis internet, bellen en tv steeds meer convergeren, lijkt het een logische stap alles bij één aanbieder onder te brengen. Online heeft circa 300.000 internet, telefonie en tv klanten. Zo'n 1000 breedbandklanten meer dan een jaar geleden, terwijl er ook nog steeds 10.000 inbelklanten zijn. De 7000 tv-aansluitingen uit het eerste kwartaal zijn gegroeid naar 15.000. Online verkoopt Digitenne van KPN als onderdeel van een alles-in-1 abonnement. Het aantal klanten dat via CanalDigitaal tv diensten afneemt, wordt niet bekend gemaakt door Online.

Goedkoopste internetabonnement van Nederland
Dankzij een actie biedt Online momenteel het goedkoopste internetabonnement aan van Nederland. Ook voor internet+bellen is de provider het voordeligst en het alles-in-1 pakket staat in de TOP 5 op TOTAALWIJZER. Nog goedkoper is dit 3-in-1 pakket met digitale tv direct.
 

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.