Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online.nl verhoogt de tarieven per 27 juni

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

Online.nl.logo.pngVanaf 27 juni verhoogt Online.nl het starttarief en de minuutprijs van de belbundels. De provider gaat nieuwe klanten één compleet internetpakket aanbieden onder de naam Maximaal Internet.

Internetpakketten

Online.nl biedt nieuwe klanten vanaf 1 juli één compleet internetpakket aan, Maximaal Internet genaamd. Met dit pakket biedt Online.nl altijd de hoogst mogelijke internetsnelheid op je adres tot 100 Mbps. Hierdoor kun je op meerdere apparaten tegelijk snel internetten, tv kijken of gamen. Mocht de maximaal mogelijke snelheid op het adres hoger worden, dan krijg je automatisch die snelheid geleverd via het DSL netwerk van KPN. 

Klanten die op hun adres een lagere internetsnelheid dan 35 Mbps kunnen ontvangen, krijgen het 'Internet abonnement' aangeboden. Dit abonnement is goedkoper dan Maximaal Internet en wordt alleen aangeboden wanneer er op het adres niet meer dan 35 Mbps mogelijk is. Wanneer er in de toekomst sneller internet beschikbaar is, ontvangt de klant hier automatisch een e-mail over. Bestaande klanten van Online.nl kunnen ook gebruik maken van de nieuwe pakketten.

Prijsverhoging Alles-in-1

De prijs van het Alles-in-1 pakket van Online.nl stijgt met ongeveer € 2,50 per maand voor klanten die televisie kijken via een decoder. Kijken zonder decoder is ook mogelijk via de interactieve TV App. Voor klanten die gebruik maken van de Interactieve TV App stijgt de abonnementsprijs niet. Een voordeel van televisie kijken zonder decoder is dat je geen kastje en extra kabels nodig hebt om televisie te kijken en interactieve apps te kunnen gebruiken.

Bellen

Het starttarief voor telefonie stijgt van 11 cent naar 14 cent. Ook het tarief per minuut wordt per 1 juli 14 cent.

Vergelijken

Wil je meer weten over de verschillende internetabonnementen of ontdekken welk pakket het beste bij je past? Onze vergelijker geeft je op basis van de postcode een onafhankelijk advies.

Geactualiseerd: vrijdag 21 juni 2019

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.