Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Online.nl verhoogt de tarieven per 27 juni

door Margot Meendering

Online.nl.logo.pngVanaf 27 juni verhoogt Online.nl het starttarief en de minuutprijs van de belbundels. De provider gaat nieuwe klanten één compleet internetpakket aanbieden onder de naam Maximaal Internet.

Internetpakketten

Online.nl biedt nieuwe klanten vanaf 1 juli één compleet internetpakket aan, Maximaal Internet genaamd. Met dit pakket biedt Online.nl altijd de hoogst mogelijke internetsnelheid op je adres tot 100 Mbps. Hierdoor kun je op meerdere apparaten tegelijk snel internetten, tv kijken of gamen. Mocht de maximaal mogelijke snelheid op het adres hoger worden, dan krijg je automatisch die snelheid geleverd via het DSL netwerk van KPN. 

Klanten die op hun adres een lagere internetsnelheid dan 35 Mbps kunnen ontvangen, krijgen het 'Internet abonnement' aangeboden. Dit abonnement is goedkoper dan Maximaal Internet en wordt alleen aangeboden wanneer er op het adres niet meer dan 35 Mbps mogelijk is. Wanneer er in de toekomst sneller internet beschikbaar is, ontvangt de klant hier automatisch een e-mail over. Bestaande klanten van Online.nl kunnen ook gebruik maken van de nieuwe pakketten.

Prijsverhoging Alles-in-1

De prijs van het Alles-in-1 pakket van Online.nl stijgt met ongeveer € 2,50 per maand voor klanten die televisie kijken via een decoder. Kijken zonder decoder is ook mogelijk via de interactieve TV App. Voor klanten die gebruik maken van de Interactieve TV App stijgt de abonnementsprijs niet. Een voordeel van televisie kijken zonder decoder is dat je geen kastje en extra kabels nodig hebt om televisie te kijken en interactieve apps te kunnen gebruiken.

Bellen

Het starttarief voor telefonie stijgt van 11 cent naar 14 cent. Ook het tarief per minuut wordt per 1 juli 14 cent.

Vergelijken

Wil je meer weten over de verschillende internetabonnementen of ontdekken welk pakket het beste bij je past? Onze vergelijker geeft je op basis van de postcode een onafhankelijk advies.

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie