Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
9,4 /10

Ook bij Telfort live tv kijken op pc en tablet

door Jeanet Woldring

Wil je gratis live tv kijken op je computer, iPad of Android tablet? Dat is vanaf vandaag ook mogelijk bij Telfort. Mensen met een abonnement op Interactieve TV van Telfort kunnen nu gratis online live tv kijken naar 20 televisiezenders. Op deze manier is het mogelijk door het hele huis tv te kijken zonder een nieuwe televisie aan te schaffen.

Interactieve TV Online
Met Interactieve TV Online -zoals de nieuwe dienst genoemd wordt- kunnen abonnees thuis via hun eigen (draadloze) internetverbinding gratis live tv kijken op hun computer, iPad of Android tablet. 

Ze krijgen toegang tot de 20 meest populaire televisiezenders, de programmagids en een overzicht van het aanbod van Videotheek Thuis met o.a. ruim 3000 films. De laatste twee zijn ook buitenshuis te raadplegen, de live tv alleen binnenshuis.

De dienst is gemaakt voor apparaten met iOS 4.0 of hoger en Android 3.1 en hoger, vooralsnog niet voor smartphones. Per huishouden kan naar maximaal twee signalen tegelijkertijd gekeken worden.

TV Online op de iPad, Android tablet of pc
Voor bezitters van een iPad of een Android tablet, is de Telfort TV Online app gratis te downloaden in de AppStore of Android Market. Wie Interactieve TV wil kijken op de computer, kan dat doen via een speciale pagina. Zolang thuis gekeken wordt, is er geen wachtwoord nodig.

Gepubliceerd: maandag 5 maart 2012
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie