Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ook T-Mobile start met iPad2

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Naast Vodafone begint ook T-Mobile morgen met de verkoop van de iPad2 in Nederland. In tegenstelling tot Vodafone worden de tarieven pas morgen bekend gemaakt. Wel laat T-Mobile weten dat klanten een gratis prepaid internet simkaart krijgen bij de aanschaf van een iPad2. Hiermee kan men direct online.

We zijn benieuwd met welke abonnementen T-Mobile komt en wie van de twee de scherpste tarieven heeft voor dit speeltje. Uiteraard worden de abonnementen opgenomen in de vergelijking voor Mobiel Internet op de laptop/tablet, waar u ze ook kunt bestellen.
 

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.