Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ook Ziggo verlaagt en verhoogt beltarieven

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ook Ziggo heeft gemerkt dat telefonieklanten vaak met hun vaste telefoon naar mobiele nummers bellen. Om hier op in te spelen, verlaagt het bedrijf  het tarief voor bellen naar 06-nummers. Een aantal andere tarieven worden verhoogd. 

De wijzigingen gaan per 1 augustus in en telefonieklanten zijn eind juni per brief op de hoogte gebracht. KPN nam op 1 april het voortouw met soortgelijke tariefswijzigingen en Tele2 volgt per 15 juli aanstaande. Hieronder ziet u wat er voor de telefonieklanten van Ziggo verandert. 

Wijzigingen voor abonnees met Alles-in-1


Wijzigingen noor abonnees met Z1 (telefonie)
Het starttarief is per gesprek en de gesprekstarieven zijn per minuut. Daarnaast wordt het starttarief voor een collect call verhoogd van € 2,95 naar € 5,50. Ook wordt het tarief van semafonie verhoogd van € 0,055 starttarief en € 0,169 per minuut naar € 1,30 per bericht.

In een volgend artikel zal Bellen.com de beltarieven van de grote aanbieders van alles-in1 pakketten naast elkaar zetten, zodat u ze in één oogopslag kunt vergelijken. Wellicht ten overvloede willen we u er graag op attenderen dat u dat ook heel gemakkelijk kunt doen met behulp van de Belwijzer Internet + Bellen.

Meer info en online aanmelden: Ziggo Alles-in-1 (extra voordeel)

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.