Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Openingstijden XS4ALL fors uitgebreid

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Om klanten nog beter van dienst te zijn, heeft XS4ALL per 1 maart de openingstijden fors uitgebreid. Met deze nieuwe openingstijden gaat de aanbieder nog iets verder dan andere providers.

De Technische Helpdesk is nu zeven dagen per week bereikbaar van 8 uur 's morgens tot 23 uur 's avonds. Dit sluit goed aan op hun nieuwe televisieproduct. "Kijken naar tv doen we immers vooral in de avonduren, dus dan moet de helpdesk goed bereikbaar zijn", aldus de provider.

Ook de Klantenservice heeft ruimere openingstijden gekregen. De medewerkers zijn nu bereikbaar op werkdagen van 8 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds en op zaterdag van 10 tot 17 uur.

Online aanmelden: XS4ALL Internet en Bellen (actie tot 1 april: gratis 1 jaar ServicePlus)

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.