Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Orange breedband nu landelijk beschikbaar

Leestijd: 2 minuten

Orange Breedband neemt beperkt internetaanbod in de regio op de korrel. Zo luidt het persbericht dat het bedrijf gisteren naar buiten bracht. Zeven jaar nadat de eerste ADSL-aansluiting werd opgeleverd, zijn er nog altijd landelijke gebieden waar maar een beperkte keuze is. Orange wil daarin verandering brengen.

Huishoudens buiten de Randstad en grotere steden van Nederland hebben vaak maar een beperkte keuze uit internetaanbieders. Veelal betreft het slechts KPN en het lokale kabelbedrijf. Orange Breedband wil hierin met de uitbreiding van het dekkingsgebied van haar ADSL-netwerk tot héél Nederland verandering brengen. Dit moet leiden tot méér concurrentie in het aanbod en dus ook méér keuze in prijs en kwaliteit, aldus de aanbieder. 

'In totaal gaat het om zo’n 3,3 miljoen huishoudens in regio’s waar te weinig keuze uit internetproviders bestaat en die in feite onderbedeeld zijn,’ stelt Paul Lempers van Orange Breedband. ‘Volgens ons betalen die internetgebruikers nu te veel of krijgen ze te weinig kwaliteit. En soms een combinatie van beide. Met de introductie van Orange ADSL Family willen wij ons internetproduct met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding van het Zuidwesten tot het Hoge Noorden beschikbaar maken.’

In januari 2007 werd Orange ADSL Family opnieuw door de Consumentengids uitgeroepen tot Beste Koop in het segment 8 Mbit/s en sneller. De snelheid van Orange ADSL Family kan variëren van 4 Mbit/s tot 20 Mbit/s en is afhankelijk van het huisadres. Via de postcodecheck kunt u nagaan welke snelheid Orange ADSL Family op uw adres biedt. De langzamere variant is ook beschikbaar voor ISDN, echter niet in combinatie met telefonie. Welke snelheid u werkelijk haalt, is overigens ook afhankelijk van andere factoren, zoals de apparatuur en bekabeling die u gebruikt. De prijsstelling van ADSL Family is € 23,95 per maand.

Oók telefonie
Voor een euro in de maand extra kunnen Orange ADSL Family abonnees met Orange Telefonie Basis voor 2,5 eurocent per minuut bellen naar alle vaste nummers in Nederland, uitgezonderd betaalde servicenummers. In het weekend en ’s nachts bellen zij voor 0 cent per minuut. Het starttarief voor elk gesprek bedraagt 4 cent per gesprek. Een vast telefoonabonnement is niet meer nodig en het vaste telefoonnummer kan meegenomen worden.  

Online aanmelden: Orange ADSL Family 20 Mb - Orange ADSL Family 4 Mb

Geactualiseerd: woensdag 14 maart 2007
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.