Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Overname Esprit Telecom door Ziggo

Leestijd: 1 minuut

Detron ICT & Telecom Groep verkoopt Esprit Telecom voor 18 miljoen euro aan Ziggo. Onderdeel van deze acquisitie is het bedrijf Zoranet, een zakelijke ICT service provider die zich richt op de retailsector. De overname  is onder voorbehoud van goedkeuring van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa).

Esprit Telecom is een aanbieder van telefonie- en datadiensten voor het MKB in Nederland. Het beschikt over een verkoopkanaal van wederverkopers. Over het jaar 2012 boekte Esprit Telecom een omzet van € 37 miljoen.

Volgens Hendrik de Groot, managing director zakelijke markt van Ziggo, is het bedrijf al actief op de kleinzakelijke markt met zakelijke alles-in-1 oplossingen bestaande uit telefonie, internet, televisie en in toenemende mate clouddiensten. Samen met Esprit Telecom zal het kabelbedrijf investeren in nieuwe zakelijke clouddiensten en toepassingen, waaronder een nieuwe generatie telefoniediensten, voor zowel de kleinzakelijke als de MKB-markt.

Esprit Telecom blijft in de nabije toekomst zelfstandig onder eigen naam opereren.
 

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.