Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Overstap internetters steeds beter

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Overstappende internetters worden in 91 procent van de gevallen adequaat geholpen. Bovendien is de tevredenheid over de afhandeling van de overstap hoog. Dat blijkt uit onderzoek van Synovate.  

In opdracht van de internetproviders KPN, Telfort, XS4All, Online, Tele2, UPC en Ziggo werd het onderzoek eind 2009 uitgevoerd onder klanten die zijn overgestapt naar een andere internetprovider. 

De internet-providers leveren gezamenlijk ruim 5,6 miljoen internetaansluitingen in Nederland. Uit een eerste onderzoek dat Synovate in mei 2009 uitvoerde, kwam naar voren dat in 86 procent van de gevallen de overstap door de internetproviders in één keer goed werd gerealiseerd. 

Doel van de providers is dat zij in 95 procent van de gevallen een overstap naar een andere aanbieder op de afgesproken datum realiseren met een maximale dienstonderbreking van 24 uur. Het onderzoek laat concrete verbeterpunten zien die providers zelf en in onderling overleg oppakken om de score verder te verbeteren.

Lees meer: Overstappen + opzeghulp

Geactualiseerd: woensdag 5 februari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.