Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Pretium Telecom CPS verlaagt vandaag tarieven

Leestijd: 2 minuten

Terwijl andere telecomaanbieders, waaronder KPN, hun tarieven per 1 augustus hebben verhoogd, worden de tarieven van Pretium Telecom CPS vandaag juist extra verlaagd, met name voor bellen binnen Nederland.

Zoals inmiddels bekend verondersteld zijn op 1 augustus jl. de regels voor bellen met carrierpreselectie binnen de regio veranderd. Voor degenen die de spraakmakende berichtgevingen gemist hebben: per 1 augustus 2002 is het mogelijk ook voor lokale gesprekken te kiezen tussen verschillende telefoonmaatschappijen met lagere telefoontarieven. Voorheen kon er alleen echt bespaard worden op gesprekken buiten de regio, naar het buitenland en naar mobiel. Meer informatie over deze veranderingen is te vinden in de speciale nieuwsmail.

Pretium Telecom maakt deze verandering nog aantrekkelijker met de extra tariefverlaging van 21 augustus, na een eerdere verlaging OP 1 augustus. Men is nu voor regionale en interlokale bestemmingen met Pretium Telecom CPS altijd voordeliger uit dan met KPN, in vergelijking met KPN VoordeelNummers. Alleen voor een lokaal gesprek in het weekend is het KPN VoordeelNummer-tarief gelijk aan het Pretium Telecom CPS-tarief.

De internationale tarieven blijven onveranderd. Volgens het uitgekomen persbericht, betaalt men bij KPN, waar de buitenlandtarieven op alle uren van de dag gelijk zijn, voor de meeste buitenlandse bestemmingen veel meer in vergelijking met de piektarieven van Pretium Telecom CPS, zelfs als daar nog het voordeel van 25% van KPN VoordeelNummers vanaf zou gaan. Bovendien kan men met Pretium Telecom CPS bij bellen naar buitenlandse bestemmingen ook profiteren van nog lagere tarieven in daluren en Happy Hours (elke dag van de week één uur lang bellen naar het buitenland tegen extra lage tarieven).

De zogenaamde Pretium Telecom Laagste Kosten Garantie -bellen tegen de laagste kosten per maand of dubbel het verschil terug- blijft ook nog steeds gehandhaafd.

Uiteraard zijn de verlaagde Pretium tarieven al terug te vinden en te vergelijken op Bellen.com. Wanneer men de aanbieders voor bellen binnen de regio vergelijkt, kan de conclusie getrokken worden dat Pretium bij alle selecties tot de top 5 van goedkope aanbieders behoort!

Gratis aanmelden voor deze carrier gaat eenvoudig en snel via het aanmeldformulier.

Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.