Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijs Eredivisie Live gaat omhoog

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De prijs van Eredivisie Live gaat bij veel aanbieders omhoog. Dit heeft overigens niets te maken met het nieuws omtrent de door Rupert Murdoch aangekochte uitzendrechten van Eredivisie. Zowel Ziggo als UPC hebben al een prijsverhoging aangekondigd, andere volgen waarschijnlijk later. Bij Ziggo gaat het abonnement 17,95 euro kosten, bij UPC 17,25 euro per maand.

UPC zit met haar nieuwe abonnementsprijs nog onder de adviesprijs die Eredivisie Live heeft gesteld. Deze bedraagt 17,95 euro per maand. Wie bij UPC het combi-pakket Eredivisie Live/Sport1 afneemt, krijgt nog niet met de prijsverhoging te maken.

Gestegen kosten
Enkele tv-aanbieders van Eredivisie Live hebben bij aankondiging van de prijsverhoging laten weten dat de gestegen kosten om de betaalzender door te geven als reden voor de prijsverhoging kunnen worden gezien.

Meer voetbal
Het voetbalaanbod op Eredivisie Live is groter geworden. De betaalzender heeft hiervoor meer uitzendrechten moeten inkopen. 

Eredivisie Live GO
Mogelijk dat de komst van Eredivisie Live GO ook voor een prijsverhoging heeft gezorgd, stelt TotaalTV. Ziggo en UPC hebben beide aangekondigd Eredivisie Live GO aan te gaan bieden. 

Ziggo kondigde hierna een prijsverhoging van 1 euro aan en maakt vanaf 1 oktober het maandelijkse abonnement op Eredivisie Live €17,95. UPC gaat de prijs op 1 september met € 2,25 naar €17,25 per maand verhogen.

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.