Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijskaartje aan mobiel internet in buitenland

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

In het zaterdagochtendprogramma Tros Nieuwsshow wordt aandacht besteed aan mobiel internet in het buitenland. Hoe is een torenhoge rekening na een buitenlandse vakantie te voorkomen ? Ben Woldring van Bellen.com en Vakantiebellen.com, legt het uit voor de radio.

"Nu ook de laatste regio in ons land vakantie heeft, vertrekken veel mensen dit weekend naar het buitenland en nemen hun inmiddels onafscheidelijke smartphone natuurlijk mee. Lekker internetten aan het strand,  je zojuist gemaakte blitse foto’s op Facebook zetten en Google Maps aan om de weg te vinden. Gemak dient de mens, nietwaar ? 

Maar let op, want bij thuiskomst kan dit gemak je duur komen te staan, als de eerstvolgende telefoonrekening op de deurmat valt. Hoe is zo’n torenhoge rekening na een buitenlandse vakantie te voorkomen?  Ben Woldring is directeur van Bellen.com, een vergelijkingssite voor onder andere mobiele telefonie."

Hier kunt u dit gesprek terug luisteren

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie