Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijzen iPad 2 bekendgemaakt

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De iPad 2 is vanaf 479 euro te koop. De duurste uitvoering met WiFi en 3G gaat 799 euro kosten. Apple heeft de adviesprijzen van de nieuwe iPad 2 bekendgemaakt. Vanaf vrijdag ligt het apparaat in de Nederlandse winkels.

Vanaf 25 maart is de iPad 2 beschikbaar in 25 landen buiten de VS, waar het apparaat twee weken eerder op de markt kwam. Naast Nederland komt de nieuwe iPad ook uit in Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Luxemburg, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, de Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

De adviesprijs van 479 euro geldt voor het 16 GB model. Voor 100 euro meer krijg je 32 GB en wie 679 euro neertelt, mag zich de eigenaar noemen van het 64 GB model. De iPad 2 met WiFi + 3G is verkrijgbaar voor een adviesprijs voor respectievelijk 599 euro, 699 euro en 799 euro.

De iPad 2 is vanaf april te koop in Hongkong, Korea, Singapore en andere landen, en zal in de maanden daarna in nog meer landen verkrijgbaar zijn.
 

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.