Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijzen nieuwe iPad Vodafone

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vodafone start op 23 maart met de verkoop van de nieuwe iPad met WiFi+3G. Ook T-Mobile biedt de nieuwste tablet van Apple aan. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar  in combinatie met een aantal mobiele abonnementen. Alleen bij een 2-jarig abonnement betaal je bij Vodafone voor de iPad zelf een lagere prijs Naar eigen zeggen kunnen Vodafoneklanten met de nieuwe iPad 1,5 maal sneller internetten en werken dan voorheen.

Vier verschillende abonnementen
Vodafone noemt in haar persbericht vier verschillende iPad-abonnementen: een 2-jarig mobiel abonnement, een maandelijks opzegbaar sim only abonnement, een 1 of 2-jarig sim only abonnement en een 1 of 2 jarige zakelijke groepsbundel. Alleen bij het 2-jarige abonnement betaal je minder voor de iPad. Bij alle andere betaal je ongeacht het abonnement evenveel voor het apparaat.

iPad vanaf 80 euro
Bij een 2 jarig abonnement van 55 euro per maand betaal je slechts 80 euro voor de iPad. Bij het goedkoopste abonnement (Mobiel Breedband Start 35 euro) betaal je 210 euro voor je nieuwe iPad met 16 GB geheugen. De iPad 64 GB kost 390 euro bij dit abonnement waarbij je overigens slechts een databundel van 500 MB krijgt.

Vodafone prijzen nieuwe iPad

De nieuwste iPad is vanaf 23 maart in Nederland en België te koop en is voorzien van een zogenoemde retinascherm (hogere resolutie), snelle 4G-dataverbinding en betere 5-megapixelcamera. De iPad 2 blijft voorlopig nog verkrijgbaar, als goedkoop alternatief.

Update: 23-3-2012
 

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.