Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Prijzenslag nu ook bij zeer snel ADSL

Leestijd: 2 minuten

De prijzenslag op het gebied van ADSL heeft zich nu ook uitgebreid naar de snelste varianten.

Tiscali had weer de primeur door ook de snelle abonnementsvormen (Family 2 Mb en Live 3 Mb)  drastisch in prijs te verlagen. Deze producten op basis van hun eigen netwerk zijn ongeveer de helft goedkoper dan bij andere aanbieders. Lees meer hierover in ons nieuwsartikel van afgelopen maandag.  

Tiscali zegt in haar reclame 'ADSL voor iedereen', maar haar netwerk heeft nog lang geen landelijke dekking. Op de plekken waar ADSL van Tiscali zelf nog niet beschikbaar is, biedt zij echter ADSL via het reguliere KPN-netwerk tegen een lager tarief dan de concurrentie aan. 

Demon volgde -zoals gemeld- een dag later met een stuntaanbieding: voor het uitzonderlijk lage bedrag van twintig euro per maand wordt DSL Express 512Kbps/256Kbps aangeboden via het BBNed-netwerk.

En last but not least komt Concepts ICT met spectaculaire aanbiedingen, eveneens via het BBNed-netwerk! Drastische prijsverlagingen gelden met name voor de snelste pakketten. Zo kost  'ADSL Wide Open', waarmee men tot 150 keer sneller dan de gewone telefoonlijn kan internetten, nu slechts 65 euro per maand (voorheen 88 euro). Bovendien krijgt men hierbij een gratis Ethernet-modem en hoeven geen aansluitkosten betaald te worden. Ook de andere pakketten zijn tientallen euro's in prijs verlaagd.

Degenen die supersnel willen internetten komen met deze prijzenslag dus ook goed aan hun trekken! Onder één voorwaarde: men moet wel in een gebied wonen waar deze netwerken beschikbaar zijn!

Beschikbaarheid controleren kan met de postcodecheck en aanmelden voor Concepts ICT kan eveneens.

Update 26-9-03 ter aanvulling. Voor de volledigheid had bij het noemen van prijsstunters Fast-XS niet mogen ontbreken! Deze nieuwe provider uit Enschede (IBN Media Groep BV) staat sinds kort ook op onze vergelijkingssite en staat met het ADSL Plus pakket (down/up 1024/512) op de zevende plaats op onze ranglijst. Qua snelheid is dit dus het goedkoopste pakket op dit moment! 

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie