Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Primeur: draadloos internet door en voor Stadjers

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Sinds dit weekend is draadloos internet beschikbaar in de hele stad Groningen. Wie een internetabonnement heeft van Ziggo kan met laptop, smartphone of iPad nu overal in de stad het web op. Een landelijke primeur.

De proef die Ziggo deze zomer begon in de zuidelijke stadswijken is uitgebreid tot de hele gemeente. Hierdoor kunnen klanten in de stad Groningen met Ziggo Internet en een WiFi-modem met Ziggo Hotspots ook buitenshuis gebruik maken van draadloos internet van Ziggo op hun smartphone, tablet of laptop.

Hoe werkt Ziggo Hotspots?
Uw WiFi-modem van Ziggo is een Ziggo Hotspot. Zo vormt u samen met Ziggo internetabonnees één groot gratis WiFi-netwerk in Groningen.

Log in op Mijn Ziggo. Onder ‘Mijn Producten’ staan uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Door eenmalig in te loggen kunt u via alle Ziggo Hotspots in de stad onbeperkt internetten. Alle WiFi-modems in Groningen gaan binnenkort over naar Ziggo Hotspots.

Op deze pagina vindt u hulp hoe u uw smartphone, tablet of laptop kunt instellen om gebruik te maken van Ziggo Hotspots.

Meer info & bestel: Ziggo Alles-in-1

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.