Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Problemen InternetPlusBellen KPN voorbij

Leestijd: 1 minuut

KPN heeft de problemen die speelden rond InternetPlusBellen grotendeels opgelost. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. Eind vorig jaar kondigde KPN een aantal maatregelen aan die nu vruchten beginnen af te werpen.

In het eerste kwartaal van dit jaar kostten de problemen KPN 25 tot 30 miljoen euro en groeide het aantal abonnees minder snel. ,,De verwachting is dat voor het tweede kwartaal hetzelfde zal gelden. In het derde kwartaal zal dit effect minder zijn'', aldus het bedrijf. KPN verwacht dat de problemen geen gevolgen hebben voor de resultaten voor dit jaar.

KPN heeft het plan om de verkoop geleidelijk aan op te voeren van zo’n 5000-6000 aansluitingen per week op dit moment, naar 8000-9000 per week, na de zomer. Dit zal een stapsgewijs proces zijn dat geen afbreuk mag doen aan de kwaliteit van de dienstverlening.

Nu de problemen onder controle zijn, zal vanaf 1 juli voor telefoontjes naar de klantenservice weer het normale tarief gelden. Het tarief van het klantenservicenummer van KPN was tijdelijk 1 cent en wordt weer 10 cent per minuut. 
 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie