Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Provider Online biedt dienst ouderlijk toezicht

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Provider Online biedt een dienst voor ouderlijk toezicht aan in samenwerking met YourSafetynet. Toegang tot bepaalde websites en chatprogramma's als MSN kan op ingestelde tijden worden geblokkeerd.

Ouders kunnen instellen dat de pc automatisch IP adressen registreert van andere deelnemers aan de chatsessies van hun kinderen. De waarschuwing dat hun IP adres bekend is, moet kwaadwillenden afschrikken. Uit onderzoek blijkt dat 57 procent van de meisjes en 40 procent van de jongens ooit met cyberseks is geconfronteerd. 

Online biedt een 90 dagen trial versie. Een abonnement kost het eerste jaar 21,75 euro in plaats van 29 euro.
 

Geactualiseerd: dinsdag 12 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.