Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

QuickOnline introduceert FlatStream. Met FlatStream kunt u via de normale telefoonlijn inbellen op het internet voor een (voordelig) vast bedrag per maand!

Leestijd: 2 minuten

Het is inmiddels algemeen bekend: of u nu een betaald of 'gratis' internetabonnement hebt, in alle gevallen wordt u verrast met een ongewenste extra kostenpost: 'de internet-telefoonkosten'. Immers, steeds als u verbinding maakt met uw internetprovider, betaalt u altijd een starttarief van 10 cent plus een gesprekstarief (2 tot 10 cent per minuut). Inmiddels zijn er enkele alternatieven voor het internetten via een modem of ISDN beschikbaar, zoals kabelinternet en ADSL. Voor sommigen zijn deze diensten een prima oplossing. De kwaliteit en de beschikbaarheid is echter vaak te laag en voor veel mensen dus geen goede keuze. Verder gaan dergelijke diensten vaak gepaard met behoorlijke entreekosten en moet de computer en het leidingnetwerk in het huis behoorlijk over de kop.

Met FlatStream kunt u vanaf nu voor een vast bedrag per maand internetten,
inclusief telefoonkosten. Overal in Nederland beschikbaar en bovendien kunt u uw
modem of ISDN-verbinding gewoon blijven gebruiken; installatie kunt u
gegarandeerd zelf binnen 5 minuten! FlatStream is al interessant als u gemiddeld een uur per dag internet. U betaalt immers geen telefoonkosten meer en dus ook geen starttarief van 10 cent per internetsessie.

FlatStream biedt onbeperkt "gratis" inbellen aan! U mag zovaak inbellen als u wilt (Fair Use Policy). FlatStream is echter niet bedoeld als een zg. "always on" (24 uur per dag online) dienst. Gebruikers die veel langer dan gemiddeld online zitten met FlatStream krijgen een waarschuwing.

Bencom heeft inmiddels het FlatStream product van provider QuickOnline getest. We moeten eerlijk toegeven dat de internetsnelheid van deze dienst te vergelijken is met dat van een gemiddelde provider als bijv. Scarlet, Freeler of Demon. De lijnen geven practisch nooit een bezettoon. Als dit wel het geval is, is 1x opnieuw inbellen vaak al voldoende om op het netwerk te kunnen inloggen. Als gebruiker merk je eigelijk als enige verschil "de telefoonrekening" --> deze zal een stuk lager worden door FlatStream.


Voor verdere details, voorwaarden en prijzen gaat u direct naar de QuickOnline FlatStream site! Hier kunt u zich ook aanmelden.

Geactualiseerd: donderdag 6 oktober 2016
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.