Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Race om de Gele Trui tussen Online en Tele2

Leestijd: 2 minuten

Het lijkt op de race voor de Gele Trui. Snelheid, sprinten en stijgen, maar dan in internetland. De pedaalridders spelen het tactisch 'om krachten te sparen voordat ze de wind op kop krijgen'. Wie geeft wie de zak? 

Tactiek en snelheid tot aan de meet is noodzakelijk in dit spel. We doelen hier op Online en Tele2 die in de strijd om de klant korting op korting geven. U kunt profiteren van deze felle concurrentiestrijd!

Gisteren startte Online met de zogeheten omruilweken campagne en stond daardoor op de eerste positie in de TOP 5 Internet+Bellen. 

Vandaag kondigt Tele2 aan de korting te verhogen. Hierdoor staat de Zweedse provider met Internet&Bellen tot 20 Mb/s weer aan kop in de TOP 5 op Internetten.nl en Bellen.com. 


Exlusieve actie
De nieuwe actie van Tele2 houdt in dat men een eenmalige korting krijgt van 25 euro en een halfjaar lang € 14,95  betaalt in plaats van € 29,95 per maand. Het betreft een exclusieve actie voor Bencom, d.w.z. alleen aanmeldingen via onze vergelijkingssites komen voor de extra korting in aanmerking. 

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.