Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN nu ruim 600 duizend alles-in-1 klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ruim 600 duizend huishoudens hebben nu triple play oftewel een alles-in-één abonnement bij KPN, een stijging van 31 procent ten opzichte van een jaar geleden. Het aantal klanten met breedband daalde daarentegen. Dat blijkt uit de dinsdag gepresenteerde kwartaalcijfers van KPN.

Prijsvoordeel
Triple play staat voor de combinatie televisie, telefonie en internet bij één aanbieder. Steeds meer consumenten nemen vanwege het prijsvoordeel én mogelijk uit gemak een dergelijk combiproduct. Ten opzichte van drie losse contracten voor internet, telefonie en tv met een gemiddelde jaarprijs van 732 euro bedraagt het prijsvoordeel bij KPN een paar honderd euro. Het zogeheten KPN Voordeelpakket is volgens Totaalwijzer het op een na goedkoopste totaalpakket van Nederland.*

Forse groei alles-in-1
In totaal heeft KPN nu 607 duizend huishoudens met een triple play abonnement. Een jaar geleden waren dat er nog 463 duizend, een stijging van 31 procent. Wat betreft het tv gedeelte zijn er 489 duizend klanten met IPTV (kijken via ADSL) en 853 duizend met Digitenne (kijken via de ether), zo blijkt uit de cijfers. 

Glasvezel
Het aantal huishoudens dat is aangesloten op glasvezel is gestegen van 61 duizend in het tweede kwartaal tot 77 duizendin het derde kwartaal. KPN laat weten dat In het vierde kwartaal supersnelle internetverbindingen van 500 Mbps beschikbaar komen voor glasvezelklanten.

* Tele2 is nog goedkoper en staat op 1 in de TOP 5 op TOTAALWIJZER

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.