Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Scarlet beste bereikbaar; Tele2 op 3

door Jeanet Woldring

Internetprovider Scarlet is het beste telefonisch bereikbaar. Tele2 heeft de derde plek bereikt in het jaarlijkse ITO bereikbaarheidsonderzoek.  Beide bedrijven laten  directe concurrenten als KPN  en Ziggo daarbij ver achter zich.

Het onderzoek geeft met een steekproef een indruk van de telefonische bereikbaarheid van 70 bekende organisaties in Nederland. Voor het eerst vindt het plaats in samenwerking met Telecommerce. In voorgaande jaren gebeurde dit met het Algemeen Dagblad.

Scarlet zou het beste antwoord hebben gegeven op de vragen van de mystery callers van ITO. De Scarlet-medewerkers beantwoordden de in totaal tien gesprekken volgens de bellers 'efficiënt, netjes en beleefd en in correct Nederlands'. 

Volgens woordvoerder Sandra Ottens zijn de problemen die Scarlet enkele jaren geleden ondervond verleden tijd.  Naar eigen zeggen zijn alle agents ‘all round’ zodat ze direct op alle vragen van de klant kunnen inspelen. Daarnaast heeft Scarlet gekozen om de servicedesk volledig in huis te brengen om dicht bij de klant te blijven staan. 

Ook heeft Scarlet een speciaal team dat klanten preventief belt, bijvoorbeeld om hen te informeren over lopende processen. "Kortom, we zorgen voor bellen en internetten zonder bijkomende problemen.”

Na Scarlet staat ING op een tweede plaats, gevolgd door AH, Tele2 en Portaal op een gedeelde derde positie. Tele2 is hiermee de beste provider met een compleet pakket aan diensten waaronder digitale tv. Het telecombedrijf laat directe concurrenten als KPN (28) en Ziggo (38) daarbij ver achter zich.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie