Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Scherpe actie UPC Alles-in-1

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

UPC is een nieuwe scherpe actie begonnen op het Alles-in-1 Voordeelpakket. Zowel voor de internetsnelheid van 30 Mb als die van 60 Mb betaalt u het eerste halfjaar slechts 24,50 euro per maand. Daarvoor krijgt u internet, bellen en tv in één. Daarna kost het 30 Mb pakket  maandelijks 47,50 en het 60 Mb totaalpakket 49,95 per maand. 

TOP 5 Totaalwijzer
Hiermee staat het Alles-in-1 Voordeelpakket in de TOP 5 op Totaalwijzer.nl. Tussen de totaalpakketten van CanalDigitaal en Telfort in.

Geen eenmalige kosten
Naast deze scherpe actie aanbieding hoeven mensen die overstappen ook geen eenmalige te betalen. Dat betekent geen activatiekosten of wijzigingskosten als u overstapt op een totaalpakket. Activatiekosten heten overigens voortaan 'eenmalige kosten' bij UPC, dit om verwarring te voorkomen.

De actie duurt tot eind december.

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.