Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Simpel verlaagt prijs mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sim only aanbieder Simpel heeft per 6 december haar internetbundels aangepast. In tegenstelling tot concurrenten maakt deze provider surfen op een smartphone juist voordeliger: meer data voor minder geld. Daarnaast zijn er nieuwe bundels voor 'bellen naar het buitenland'.

Databundels
De 'mini databundeltjes' van 10, 20 en 30 MB zijn vervangen door 50, 200 en 300 MB tegen dezelfde prijzen van resp. 2,50 euro, 5 euro en 7,50 euro. De internetbundel van 500 MB voor een tientje is gelijk gebleven en grootverbruikers komen nu aan hun trekken met de nieuwe bundel van 1 GB voor 15 euro per maand. 

Ook het gebruik buiten de bundel (of als je geen internetabonnement hebt) wijzigt in een lager tarief. Datagebruik buiten de bundel kostte voorheen 2,50 euro per MB, dat wordt 5 cent. Maar let op: het verbruik wordt hierbij afgerond op 50 MB. Zodra je dus eventjes buiten je bundel zit, ben je evengoed 2,50 euro kwijt! 

1 GB + 100 belminuten voor € 17,50
Bij Simpel, die gebruik maakt van het T-Mobile netwerk, kun je je eigen sim only abonnement samenstellen. Verplicht is dat je een belbundel afneemt van minimaal 2,50 per maand, maar daarbij kun je elke gewenste sms- en databundel kiezen. Zo heb je voor 17,50 euro 1 GB internet + 100 belminuten. Een interessante aanbieding voor mensen die weinig bellen en veel internetten. Je zit overigens wel twee jaar vast aan het contract. 

Geen kredietcheck, wel belplafond
Simpel doet geen kredietcheck en je kunt zelf een belplafond instellen, waardoor je controle hebt over je belkosten buiten je bundel.

Nieuwe bundels voor bellen naar het buitenland
Naast nieuwe databundels introduceert Simpel ook nieuwe bundels voor  “Bellen naar het buitenland”. Men kan kiezen uit 4 bundels met belminuten en belt hiermee voor 5 cent per minuut naar ondergenoemde 11 landen.


 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.