Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Snelle groei mobiel internet door acties

door Jeanet Woldring

Mobiel internetten neemt in Nederland steeds grotere vormen aan. Dit staat in een rapport over shoppen op internet van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Ook op Bellen.com en Internetten.nl zien we een enorme belangstelling voor 'Internet thuis en onderweg' oftewel 'Altijd Online'.

Groei mobiel internetten zet door
Volgens het CBS  maken drie van de tien personen wel eens gebruik van mobiel internet. Twee jaar geleden waren dit er nog twee van de tien. Apparatuur die hier vooral voor wordt gebruikt zijn de laptop en de mobiele telefoon.

Telecompaper laat andere cijfers zien, wat naar eigen zeggen goeddeels aan de vraagstelling zou kunnen liggen. Volgens deze onderzoekers neemt ongeveer 10 procent van de consumenten  een extra bundel voor mobiele data af bij een spraakabonnement. Nog eens 6 procent heeft mobiel internet voor gebruik via een laptop of netbook. 

Ook op Internetten.nl merken we dat de belangstelling voor mobiel internet de laatste tijd enorm toeneemt. Dit wordt ongetwijfeld veroorzaakt door de groeiende verkoop van smartphones en laptops, meer acties in combinatie met data-abonnementen en dalende tarieven. 

TOP 5 Mobiel Internet
De tariefvergelijking voor laptopgebruikers laat zien  

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie