Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Snelle groei mobiel internet door acties

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Mobiel internetten neemt in Nederland steeds grotere vormen aan. Dit staat in een rapport over shoppen op internet van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Ook op Bellen.com en Internetten.nl zien we een enorme belangstelling voor 'Internet thuis en onderweg' oftewel 'Altijd Online'.

Groei mobiel internetten zet door
Volgens het CBS  maken drie van de tien personen wel eens gebruik van mobiel internet. Twee jaar geleden waren dit er nog twee van de tien. Apparatuur die hier vooral voor wordt gebruikt zijn de laptop en de mobiele telefoon.

Telecompaper laat andere cijfers zien, wat naar eigen zeggen goeddeels aan de vraagstelling zou kunnen liggen. Volgens deze onderzoekers neemt ongeveer 10 procent van de consumenten  een extra bundel voor mobiele data af bij een spraakabonnement. Nog eens 6 procent heeft mobiel internet voor gebruik via een laptop of netbook. 

Ook op Internetten.nl merken we dat de belangstelling voor mobiel internet de laatste tijd enorm toeneemt. Dit wordt ongetwijfeld veroorzaakt door de groeiende verkoop van smartphones en laptops, meer acties in combinatie met data-abonnementen en dalende tarieven. 

TOP 5 Mobiel Internet
De tariefvergelijking voor laptopgebruikers laat zien  

Geactualiseerd: dinsdag 12 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie