Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Spotify komt met familiebundel

door Jeanet Woldring

Spotify komt met een familiebundel om gezinsleden te stimuleren een eigen abonnement op de muziekdienst te nemen. Spotify Family maakt het mogelijk om voor maximaal vijf gezinsleden een abonnement af te sluiten waarbij de eerste gebruiker het volle pond betaalt van 10 euro en elk extra gezinslid de helft.  

Met Spotify Family kan een gebruiker maximaal vier gezinsleden uitnodigen en één betaalrekening delen. Spotify verzekert dat de luistergeschiedenis, aanbevelingen en afspeellijsten gescheiden blijven.

Spotify Family is op alle apparaten te gebruiken en geen enkel lid krijgt beperkingen opgelegd of advertenties te zien. Alle personen krijgen ook de mogelijkheid om muziek te downloaden voor offline-gebruik, zoals gewoonlijk bij Spotify Premium.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie