Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Spotify komt met familiebundel

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Spotify komt met een familiebundel om gezinsleden te stimuleren een eigen abonnement op de muziekdienst te nemen. Spotify Family maakt het mogelijk om voor maximaal vijf gezinsleden een abonnement af te sluiten waarbij de eerste gebruiker het volle pond betaalt van 10 euro en elk extra gezinslid de helft.  

Met Spotify Family kan een gebruiker maximaal vier gezinsleden uitnodigen en één betaalrekening delen. Spotify verzekert dat de luistergeschiedenis, aanbevelingen en afspeellijsten gescheiden blijven.

Spotify Family is op alle apparaten te gebruiken en geen enkel lid krijgt beperkingen opgelegd of advertenties te zien. Alle personen krijgen ook de mogelijkheid om muziek te downloaden voor offline-gebruik, zoals gewoonlijk bij Spotify Premium.

Geactualiseerd: maandag 20 oktober 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.