Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Stem op Bellen.com en win een Wii of camera!

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Wordt Bellen.com Beste Website of Populairste Website van het Jaar in de categorie ISP & Telecom? Dat ligt mede aan u! Nog één week te gaan voor de stembussen van de Website van het Jaar verkiezing worden gesloten. Tot 8 december 10 uur kan er nog gestemd worden! Zal Bellen.com volgende week tussen de winnaars vermeld staan?

Om straks als winnaar voor de award voor Beste Website  te kunnen worden geaccepteerd is het van belang dat er minimaal 3000 stemmen op Bellen.com zijn uitgebracht. Zit uw stem er al bij? 

Met de Website van het Jaar verkiezing wordt iedereen een eerlijke kans geboden. Dit doet de organisatie van Onlineawards door dieper te gaan dan alleen het aantal stemmen te tellen. Gevraagd wordt aan de kiezers om hun waardering uit te spreken over de content, de navigatie en het design van de genomineerde.

De site met het hoogste gemiddeld aantal sterren zal worden uitgeroepen tot “Website van het Jaar” in een bepaalde categorie. De website met het hoogste aantal stemmen wordt Populairste Website van het Jaar.

Website van het jaar? Stem op ons & win een Wii of een camera! Alvast bedankt!

Geactualiseerd: dinsdag 2 december 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie