Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Storing KPN Interactieve TV

door Jeanet Woldring

Er is sprake van een storing bij KPN Interactieve TV. Althans, dat meldt Telecompaper zojuist. KPN zelf maakt (nog) geen melding van de storing. 

De problemen zouden de beeldkwaliteit van tv-uitzendingen betreffen. Ook met de diensten Video on Demand en Uitzending gemist kunnen mogelijk problemen ontstaan. De settopbox kan mogelijk tijdelijk niet opgestart worden wanneer hij uit staat. De problemen begonnen rond zeven uur maandagochtend, schrijft het onderzoeksbureau.

Gepubliceerd: maandag 30 september 2013
Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie