Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Storing op KPN ADSL-netwerk

Leestijd: 1 minuut

Een storing heeft woensdag het ADSL-netwerk van KPN in Zuid-Limburg platgelegd, zo heeft het telecomconcern bevestigd. Er zijn drie glasvezelkabels geraakt. De oorzaak daarvan is nog niet bekend. Door de storing hebben klanten die gebruik maken van het snelle internet via ADSL grote hinder ondervonden.

Op sommige plaatsen in het zuiden van Limburg was het ook lastig om met een mobiele telefoon te bellen. Bellen via de vaste telefoonlijn ondervond geen problemen, behalve als er via bepaalde carrierselectbedrijven zoals Tele2 werd gebeld.

Klanten in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven kregen overigens eveneens te maken met storingen met ADSL. Zij konden niet internetten als gevolg van een softwarefout op het KPN netwerk. De storing ontstond aan het eind van de ochtend en werd halverwege de middag opgelost.

Geactualiseerd: woensdag 21 mei 2003
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie