Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile 4G actief in 4 grote steden

door Jeanet Woldring

Als derde Nederlandse mobiele provider activeert T-Mobile zijn 4G-netwerk. Net als bij KPN en Vodafone zijn eerst Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag aan de beurt. Hier kunnen nu zo’n 100.000 klanten supersnel mobiel internetten. Uniek is dat alle klanten van T-Mobile zonder extra kosten toegang krijgen tot het nieuwe 4G-netwerk.

Ook 10 GB bundel
Directeur Marco Kind licht toe: "Klanten zullen meer dan nu gebruik gaan maken van ‘zware’ internetdiensten, zoals het bekijken van filmpjes in HD. Daarmee groeit de behoefte aan nog grotere en voordeliger databundels. Daarom bieden we vanaf vandaag ook een voordelige 10 GB databundel aan. Net zoals bij alle andere Stel Samen abonnementen zijn klanten ook met deze databundel beschermd tegen onverwachte datakosten."

De 10GB databundel van T-Mobile kost bij een regulier Stel Samen abonnement 45 euro per maand. In combinatie met Stel Samen sim only kost de databundel 35 euro per maand.Hoogste snelheid vanaf 1 GB
Alle bestaande en nieuwe klanten met een Stel Samen abonnement profiteren van veel stabieler en sneller mobiel internet zonder extra kosten, waarbij de hoogste 4G-snelheden vanaf een abonnement met 1GB beschikbaar zijn. Na het bereiken van de datalimiet gaan ze automatisch terug naar een lagere internetsnelheid waardoor ze nooit onverwachte datakosten hebben. Ook zakelijke klanten, klanten met mobiel breedband internet, prepaid, ‘oudere’ T-Mobile abonnementen, alsmede klanten van MTV Mobile, profiteren zonder extra kosten van 4G. 
 
Uitrol 4G-netwerk T-Mobile
De uitrol gaat nu verder in het overige deel van de Randstad en vervolgens in de rest van Nederland. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 een meerderheid van de klanten toegang te bieden tot 4G.

Gepubliceerd: maandag 18 november 2013
Geactualiseerd: vrijdag 24 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie