Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile geeft Apple TV bij internetabonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Met ingang van 1 februari heeft T-Mobile nieuwe acties op internet- en alles-in-1 abonnementen. Wie klant wordt, krijgt tot vier maanden extra korting. Bij een snel internetabonnement geeft de provider een Apple TV weg. Hieronder een overzicht van de beste acties.

Snel Internet voor 9,50 euro per maand
Snel Internet kost de eerste vier maanden 9,50 euro, daarna 24 euro per maand. Hierdoor bedragen de totale kosten voor het eerste jaar 244,95 euro. Dat is inclusief aansluitkosten, deze zijn namelijk niet meer gratis maar bedragen 14,95 euro. Hierdoor staat het niet meer op de eerste plaats in de TOP 5 snelle internetabonnementen. Tele2 staat hier nu bovenaan. Wie echter genoegen neemt met een langzamere verbinding, is bij T-Mobile het voordeligst uit: Goedkoop Internet staat nu op plek 1. In onderstaande tabel alle prijzen en specificaties.

Internet en Bellen
Neemt u er telefonie bij, dan betaalt u voor 'Bellen Soms' vijf euro meer per maand en voor 'Bellen Áltijd' een tientje. Hier geldt eveneens de eerste vier maanden korting. Daarnaast biedt T-Mobile gratis een Apple TV aan bij een 2-jarig Snel Internet abonnement. Hierdoor is het mogelijk foto's, films en muziek van uw computer of iphone via uw HDTV te delen.

Internet, Bellen en Digitale TV
Op de alles-in-1 pakketten wordt eveneens een korting van vier of acht maanden (bij 2-jarige abonnementen) gegeven. Afhankelijk van het pakket gelden er aansluitkosten.
 
Vergelijk & bestel alles-in-1 pakketten op TOTAALWIJZER

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.