Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile geeft vakantiegangers meer data voor minder geld

door Jeanet Woldring 1 reactie

Per 1 juli  vergroot T-Mobile de Travel & Surf internetpassen voor mobiel internet in het buitenland en voegt een nieuwe pas toe. Hiermee speelt de operator in op het groeiende gebruik van mobiel internet op vakantie. Met de vergrote internetpassen en de nieuwe 500 MB pas (5 cent per MB) biedt T-Mobile mobiel internet in het buitenland aan dat tot 5 keer zo goedkoop is als het nieuwe EU-tarief van 24,2 cent per MB.

Voor elk wat wils
De kleinste XS-pas van € 1,95 wordt verdubbeld naar 20 MB. De S-pas van € 4,99 krijgt 60 MB internet (was 50) en met de voorheen grootste M-pas van € 14,99 kunnen klanten voortaan 250 MB verbruiken in de EU (was 200 MB). T-Mobile voegt daar per 1 juli een nieuwe L-pas aan toe. Deze kost € 24,99 en bevat 500 MB internettegoed. Deze pas is twee weken geldig. Na verbruik van de MB’s kunnen klanten met de L-pas tegen 64 Kbps blijven internetten, zonder extra kosten.

Hoe werkt Travel & Surf?
Met Travel & Surf kun je voordelig mobiel internetten in het buitenland. Op vakantie kun je als T-Mobile klant voor een vastgesteld, bedrag een XS, S, M of L-pas kopen. Bij 80 procent van het verbruikte aantal MB’s stuurt T-Mobile een waarschuwingsbericht. Is de pas volledig verbruikt of verlopen, dan loopt de teller niet door, maar ontvang je een sms en kun je een nieuwe pas kopen. Hierdoor heb je nooit onverwachte internetkosten achteraf.

De nieuwe internetpassen zijn vanaf 1 juli 2014 beschikbaar voor alle T-Mobile abonnementen, sim only, zakelijk, prepaid, en voor internet op laptop of tablet

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Ruud Hoff ()

In jullie berichten wordt steeds gesproken over tarieven "in het buitenland" en vervolgens blijkt dat het over Europa gaat. Is het jullie bekend dat er buiten Europa nog een enorm gebied ligt waar naar Nederlanders op vakantie gaan ?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie