Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile komt met veilig mobiel wifi voor onderweg

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Je wilt onderweg internetten, maar je tablet of laptop heeft alleen een wifi-voorziening. En je vindt een wifi-hotspot niet veilig genoeg. Veiligheid is immers een gevoelig onderwerp bij draadloos mobiel internet. T-Mobile lanceert een oplossing voor dit probleem: een mobiele, veilige wifi-hotspot. Hiermee kun je voor een vast bedrag overal online, zonder onverwachte datakosten achteraf.

Met 'Mobiele WiFi Hotspot 4G' kun je met meerdere tablets of laptops tegelijkertijd gebruikmaken van internet via het 3G- of 4G-netwerk van T-Mobile, zonder dat deze apparaten zelf over een dergelijke adapter hoeven te beschikken. 

Het compacte apparaat van Huawei is vanaf nu beschikbaar voor alle zakelijke klanten van T-Mobile voor de prijs van 89 euro. De gebruikstijd is 10 uur en je kunt maximaal 10 apparaten gelijktijdig aansluiten. Het is geschikt voor Windows en Mac OS tablets/laptops. Het apparaat heeft een dubbele wifi antenne voor optimale ontvangst indoor. 
 
Ellen Oude Lashof, Directeur Business Marketing bij T-Mobile: “Veel van onze zakelijke klanten gebruiken dagelijks een tablet of laptop. Deze zijn vaak niet voorzien van een 3G of 4G verbinding. Bovendien wil je niet afhankelijk zijn van andermans WiFi-netwerk en al helemaal niet van onbeveiligde, openbare WiFi-netwerken. Met onze Mobiele Wifi HotSpot 4G maken we het voor onze klanten zeer eenvoudig om meerdere apparaten aan te sluiten op het T-Mobile netwerk. Dat is veel veiliger dan openbaar WiFi. Klanten kunnen hiermee voor een vast bedrag overal online, zonder onverwachte datakosten achteraf.”
 
 

Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.