Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile komt met veilig mobiel wifi voor onderweg

door Jeanet Woldring

Je wilt onderweg internetten, maar je tablet of laptop heeft alleen een wifi-voorziening. En je vindt een wifi-hotspot niet veilig genoeg. Veiligheid is immers een gevoelig onderwerp bij draadloos mobiel internet. T-Mobile lanceert een oplossing voor dit probleem: een mobiele, veilige wifi-hotspot. Hiermee kun je voor een vast bedrag overal online, zonder onverwachte datakosten achteraf.

Met 'Mobiele WiFi Hotspot 4G' kun je met meerdere tablets of laptops tegelijkertijd gebruikmaken van internet via het 3G- of 4G-netwerk van T-Mobile, zonder dat deze apparaten zelf over een dergelijke adapter hoeven te beschikken. 

Het compacte apparaat van Huawei is vanaf nu beschikbaar voor alle zakelijke klanten van T-Mobile voor de prijs van 89 euro. De gebruikstijd is 10 uur en je kunt maximaal 10 apparaten gelijktijdig aansluiten. Het is geschikt voor Windows en Mac OS tablets/laptops. Het apparaat heeft een dubbele wifi antenne voor optimale ontvangst indoor. 
 
Ellen Oude Lashof, Directeur Business Marketing bij T-Mobile: “Veel van onze zakelijke klanten gebruiken dagelijks een tablet of laptop. Deze zijn vaak niet voorzien van een 3G of 4G verbinding. Bovendien wil je niet afhankelijk zijn van andermans WiFi-netwerk en al helemaal niet van onbeveiligde, openbare WiFi-netwerken. Met onze Mobiele Wifi HotSpot 4G maken we het voor onze klanten zeer eenvoudig om meerdere apparaten aan te sluiten op het T-Mobile netwerk. Dat is veel veiliger dan openbaar WiFi. Klanten kunnen hiermee voor een vast bedrag overal online, zonder onverwachte datakosten achteraf.”
 
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie