Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile lanceert 10GB databundel

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

T-Mobile introduceert de grootste databundel van Nederland: 10 GB. De prijs wordt begin november bekendgemaakt. De bundel is vanaf 18 november beschikbaar bij Stel Samen, dan activeert T-Mobile ook het 4G-netwerk. De snelheid zal even hoog zijn als bij de 5 GB bundel, namelijk tot 50 Mbps.

Met 4G wordt mobiel internet stabieler en sneller. Klanten zullen meer dan nu gebruik gaan maken van ‘zware’ internetdiensten, zoals het bekijken van filmpjes in HD., verwacht de provider. 'Hiermee groeit de behoefte bij klanten aan nog grotere en voordeliger databundels.'

Alle T-Mobile klanten stappen gratis in op 4G
T-Mobile zegt de eerste Nederlandse provider te worden die permanent een 10 GB databundel gaat aanbieden. Klanten met een geschikt toestel krijgen zonder extra kosten toegang tot het nieuwe 4G-netwerk. De hoogste 4G–snelheden zijn bij een Stel Samen abonnement vanaf 1 GB beschikbaar. 

Geen onverwachte kosten achteraf
Klanten hoeven zich  bij gebruik van het 4G-netwerk geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf. Bij Samengesteld en Stel Samen abonnementen krijgen zij bij 80% en 100% van het verbruik van hun datategoed een sms-bericht. Na het bereiken van de datalimiet gaan ze automatisch terug naar een lagere internetsnelheid. Ook zakelijke klanten, klanten met mobiel breedband internet, prepaid en ‘oudere’ T-Mobile abonnementen profiteren zonder extra kosten van 4G. 
 
Uitrol 4G-netwerk T-Mobile
Vanaf 18 november kunnen klanten in Amsterdam, Rotterdam, (delen van) Den Haag en Utrecht profiteren van het nieuwe 4G-netwerk. Het is de ambitie van T-Mobile om eind volgend jaar 80 procent van de klanten toegang te bieden tot 4G.  

4G onderdeel ‘Samen Meer Bereiken’

T-Mobile voert momenteel het grootschalige netwerkprogramma 'Samen Meer Bereiken' uit. Het programma bestaat uit drie onderdelen en heeft als doel de algehele stabiliteit, snelheid en dekking binnenshuis te verbeteren. Ten eerste worden forse verbeteringen doorgevoerd op het bestaande netwerk. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw 4G-netwerk. Ten slotte verbetert T-Mobile het mobiele bereik op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions en tijdens evenementen.
 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie