Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile lanceert 4-in-1

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

T-Mobile Online heeft een nieuw abonnement in de markt gezet onder de naam Mobiel & Thuis 4-in-1. Dat wil zeggen internet, vaste telefonie, digitale tv en mobiel bellen in één pakket. De abonnementskosten zijn 37,50 euro per maand, waarbij de eerste zes maanden 24,95 euro per maand kosten.

Het 4-in-1 pakket heeft een contractsduur van 2 jaar en bestaat uit:

Snel Internet tot 20 Mbps download en 1 Mbps upload inclusief een draadloos modem en 1 GB online opslagruimte, inclusief gratis spam- en virusfilter en 4 e-mailboxen van 5 GB.

Thuis Digitale TV met 26 tv-zenders en 22 radiozenders op basis van Digitenne-techniek. Live tv pauzeren, tot 160 uur opnemen. Je kunt tot drie tv's aansluiten op een abonnement. Per tv heb je één insteekkaart of kastje nodig. Het pakket bevat een gratis harddiskrecorder. Overigens is deze ook gratis bij het 3-in-1 pakket voor 2 jaar.

Thuis Bellen Soms. Voordelig thuis bellen met de vaste lijn: 3,5 cent per minuut naar vast en 16,9 cent naar mobiel met een starttarief van 9,5 cent per gesprek. Nummerbehoud is gratis. Een aparte vaste telefoonlijn is niet meer nodig. 

T-Mobile Start. Sim-only abonnement van één jaar zonder vaste abonnementskosten. T-Mobile Start is beschikbaar voor het hele gezin. Een abonnee kan tot vijf simkaarten bestellen. De simkaarten kunnen uitgedrukt worden tot microsimkaarten, zodat deze bijvoorbeeld ook voor tablets geschikt zijn. Voor T-Mobile Start gelden de volgende tarieven: 7 cent starttarief, 14 cent per minuut/sms en 30 cent per MB. Gesprekken worden per minuut afgerekend. De aansluitkosten zijn gratis. De internetsnelheid is tot 384/64 Kbps en de looptijd van het abonnement is 1 jaar met een opzegtermijn van 1 maand.
 
In sommige gevallen is het mogelijk om sneller internet te nemen, namelijk FiberFast Ultra  met 60 Mbps down/6Mbps up. Dit is afhankelijk van hoe dicht het huis bij de centrale staat. Het 4-in1 abonnement kost dan 53,45 euro per maand.
 

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.