Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile lanceert 4G voor thuisinternet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

4G-voor-thuis.jpgT-Mobile komt met 4G-abonnementen voor thuisinternet. Het is bedoeld voor huishoudens in buitengebieden waar geen of moeilijk een vaste internetverbinding verkrijgbaar is.

4G voor thuis waar vast internet niet voldoet

Bijna een jaar geleden startte T-Mobile met een pilot voor internet toegang thuis via het 4G netwerk. Geïnteresseerden konden zich toen aanmelden. Met behulp van feedback van deze gebruikers heeft de provider het aanbod nu in de markt gezet en is het landelijk beschikbaar.

Datalimiet

T-Mobile biedt drie abonnementsvormen waarbij niet de snelheid het tarief bepaalt, maar waar net als bij mobiele abonnementen een databundel gekozen moet worden. 4G voor Thuis met 25 GB data kost 30 euro per maand; voor de 50 GB bundel betaal je 40 euro per maand en de 100 GB bundel kost iedere maand 50 euro. Bij de laatste twee bundels kan 's nachts ombeperkt gedownload worden.

Voor het 4G-modem berekent T-Mobile eenmalig  99,95 euro. Het zet het signaal om in wifi. Je kunt er tot 32 apparaten tegelijkertijdtijd op aansluiten en het maakt direct verbinding met het internet via het 4G-netwerk van de provider.

Snelheid

De maximale snelheid ligt op 120 Mbps. Invloeden van buitenaf kunnen er voor zorgen dat die snelheid niet helemaal wordt gehaald. Bereik je je limiet, dan kun je bundels bijkopen. Deze zijn beschikbaar in 5 GB, 25 GB en 100 GB en kosten respectievelijk 10, 20 en 40 euro.

Maandelijks opzegbaar

Verder zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar en kan er ook gekozen worden voor meer/minder data, afhankelijk van waar op dat moment behoefte aan is. Volgens de provider komen de tarieven overeen met die voor vast internet van concurrenten als Ziggo, KPN en Vodafone. T-Mobile geeft per bundel een indicatie wat je er per week zoal mee kunt doen. De 100 GB bundel is voldoende om ongestoord te surfen, 7 uur per week HD video te kijken en elke dag twee uur te skypen. Daarnaast kun je 's nachts onbeperkt internetten. 

Geactualiseerd: woensdag 12 juli 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.