Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile maakt mobiel internet buitenland goedkoper

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 1 juli verlaagt T-Mobile de kosten voor mobiel internet in het buitenland. Vanaf die datum kunnen klanten kiezen voor een voordelig passensysteem onder de naam 'Travel & Surf'. Voor een paar euro kunt u een dag lang mobiel internetten in Europa, voor 15 euro een week lang onbeperkt. De internetpassen van zijn beschikbaar voor alle T-Mobile abonnementen en prepaid op de telefoon en de laptop. 

Dag- of weekpas
Op het Mobile World Congress was het product al aangekondigd. Binnen Europa kunt u kiezen tussen twee dagpassen of een weekpas. Met de weekpas heeft u onbeperkt internet. Voordat u gaat internetten koopt u voor een vast bedrag een internet pas in MB’s. Als het internetvolume is verbruikt, kan weer een nieuwe internetpas gekocht worden. Zodoende zijn er dus nooit verrassingen achteraf. Travel & Surf is voordeliger dan een internettarief per MB in de hele wereld. 

Wat kost Travel & Surf?


Er kan gekozen worden voor een kleine of grote dagpas of een weekpas. Met de kleine dagpas die 24 uur geldig is, kunt u 5 MB data verbruiken in de EU landen voor € 1,95. Een grote dagpas kost € 4,95 en daarvoor krijgt u 50 MB. Met een weekpas voor € 14,95 kunt u onbeperkt mobiel internetten in de EU landen, Zwitserland, Noorwegen en IJsland. Na 100 MB wijzigt de snelheid naar 64 kbps.

Travel & Surf is via enkele klikken op de smartphone of laptop te gebruiken. Voor bestaande klanten die niet kiezen voor het voordelige Travel & Surf, gelden de bestaande internettarieven. Deze tarieven blijven ongewijzigd. Als uw contract is ingegaan na 1 juli 2011 dan hoeft u niks te doen om gebruik te maken van Travel & Surf.

Op Vakantiebellen.com kunt u de tarieven en mogelijkheden voor mobiel internet in het buitenland van alle providers vergelijken.

Update 1 juli: 
Travel & Surf actie: Dagpas klein kost tijdelijk € 1; Dagpas nu voor € 2,50 en de weekpas is nu € 7,50.

Geactualiseerd: vrijdag 16 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.