Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile medio 2014 landelijke dekking 4G

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

T-Mobile belooft medio 2014 een landelijk dekkend 4G-netwerk te hebben. Na de zomer van 2013 zal 4G ook al op de iPhone 5 en veel andere smartphones beschikbaar zijn. Dat laat T-Mobile woensdag aan NU.nl weten. Vodafone wil nog niets over de uitrol bekendmaken.

KPN maakte dinsdag bekend dat het 4G-netwerk vanaf 4 februari live gaat. Halverwege 2013 moet de helft van Nederland gebruik kunnen maken van het snellere mobiele internet. In 2014 wil ook KPN landelijke dekking gerealiseerd hebben.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.