Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile met gratis apps voor mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

T-Mobile komt met eigen gebruiksvriendelijke en servicegerichte smartphone applicaties. Met deze gratis 'apps' wil de operator haar klanten verder helpen met mobiel internet. 'Forum App' is de eerste die rechtstreeks mobiele toegang geeft tot het gebruikersforum.

Via de verschillende applicatiewinkels zijn de apps gratis beschikbaar. Vanaf vandaag introduceert T-Mobile de ‘Forum App’, waarmee klanten van T-Mobile op elk gewenst moment hun vragen kunnen stellen op het T-Mobile forum. Deze applicatie is geschikt voor de iPhone, 3G en 3GS (z.s.m. na goedkeuring door Apple),  alle versies Android-toestellen en BlackBerry's met software versie vanaf 4.3. Binnenkort volgt de versie voor het Windows Mobile platform en voor Symbian.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: ‘Het aanbod van applicaties groeit enorm. T-Mobile wil haar klanten graag eigen applicaties aanbieden die gerelateerd zijn aan onze producten en diensten. Hiermee hopen we het gemak te vergroten voor onze klanten en het gebruik van mobiel internet te vereenvoudigen. Een extra service naar onze klanten toe’.

Met de ‘Forum App’ kunnen T-Mobile klanten op hun mobiele telefoon gebruikmaken van het T-Mobile forum. Op deze manier wordt het bezoeken van het klantenforum laagdrempeliger. Met één ‘druk op de knop’ kunnen klanten op elk gewenst moment het forum benaderen. Dit maakt het leggen van contact met andere klanten of T-Mobile medewerkers nog gemakkelijker volgens de provider. Binnenkort komen de apps 'Snap & Share' en 'Family'.
 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.