Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile met Mobile Broadband Card

Leestijd: 2 minuten

T-Mobile is met een laptopkaart gekomen voor vijftig euro per maand. De Mobile Broadband Card is voorbereid op HSDPA.

Klanten kunnen met deze datacard gebruikmaken van UMTS op het Nederlandse HSDPA-ready netwerk van T-Mobile of van Wi-Fi op een van de ruim 650 HotSpots. De datacard stelt gebruikers in staat met hun laptop draadloos te internetten, e-mail te versturen en te ontvangen en toegang te verkrijgen tot hun bedrijfsnetwerk.

Voordat het HSDPA netwerk officieel wordt gelanceerd, ontvangen alle huidige gebruikers van de datacard een gratis upgrade naar HSDPA. T-Mobile zal in 2006 mobiel breedband op basis van HSDPA introduceren op de Nederlandse markt. De Mobile Broadband Card is ook in het buitenland te gebruiken.

De Mobile Broadband Card is verkrijgbaar in combinatie met alle data-abonnementen van T-Mobile. T-Mobile heeft een flatfee abonnement voor 50 euro per maand. Afhankelijk van het abonnement is de Mobile Broadband Card  verkrijgbaar vanaf 0 Euro. Met deze prijs zit T-Mobile onder die van KPN en Vodafone en boven het tarief van Telfort met Edge.

Begin augustus demonstreerde T-Mobile in Rotterdam als eerste Nederlandse aanbieder de mogelijkheden van HDSPA. De snelheid bleek daar vergelijkbaar te zijn met ADSL. Eind oktober bracht de operator als eerste een HSDPA-verbinding tot stand in een live netwerkomgeving. Hierbij werd een dataverbinding gemaakt met een externe streaming server. 15 november 2005 startte T-Mobile met haar externe HSDPA test met een grote groep zakelijke gebruikers. Het HSDPA-ready netwerk van T-Mobile wordt in de komende maanden geschikt gemaakt voor HSDPA.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.