Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile Online geeft prijsalarm

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

T-Mobile heeft het aanbod van internet, bellen en tv sterk versimpeld. Zo worden er vanaf 21 augustus alleen nog 1-jarige abonnementen aangeboden. Ook zijn er minder 3-in-1 pakketten, minder keuzestress dus. Met de nieuwe campagne 'Prijsalarm' betaalt u een half jaar de halve prijs voor internet, bellen en tv.

T-Mobile Prijsalarm
Voor internet only kan gekozen worden uit vier abonnementen, die alleen variëren in snelheid en prijs. Goedkoop Internet heeft een vaste lage prijs en voor Snel Internet, Fiberfast en Fiberfast Ultra geldt een half jaar lang de helft korting. 

Grappig om te zien dat Goedkoop Internet op jaarbasis hierdoor duurder is dan Snel Internet. Beide staan in de TOP 5 op Internetten.nl en zijn na Tele2 de goedkoopste internetabonnementen van Nederland. Het instapabonnement van Telfort heeft weliswaar dezelfde maandprijs, maar de eenmalige kosten zijn een tientje hoger.  

Internet & Bellen
Voor mensen die snel willen internetten en goedkoop willen bellen naar vast en mobiel, biedt T-Mobile een 2-in-1 pakket aan voor 29 euro per maand. Ook hier geldt de prijsalarm: het eerste half jaar de helft van de prijs. En ook hier staat T-Mobile na Tele2 op de tweede plek in de TOP 5 Internet + Bellen.

Mensen die geen behoefte hebben aan een vaste telefoonlijn, maar snel en goedkoop willen internetten en tv kijken via de ether, komen ook aan hun trekken.T-Mobile Internet & TV voor 32,50 per maand. Ook hier geldt het eerste half jaar de helft van de prijs. 

Internet, Bellen & TV 
Het 3-in-1 pakket kost het eerste half jaar 18,75 euro per maand, daarna 37,50. Het is een combinatie van bovengenoemde 2-in-1 pakketten en naar eigen zeggen 'nergens voordeliger'! Dat klopt, dit pakket staat pontificaal op de eerste plek in de TOP 5 totaalpakketten op Totaalwijzer. 

Voor alle duidelijkheid: in de categorie Basis TV, want wie het goedkoopste alles-in-1 pakket met HDTV zoekt, moet bij Tele2 zijn.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.