Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile Online verlaagt tarieven

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

T-Mobile Online heeft het maandtarief voor Internet Uit & Thuis verlaagd naar 23,05 euro. FiberFast Ultra+Bellen Vaak+HDTV Basis is een tientje goedkoper geworden en kost nu 69,95 euro per maand, de eerste zes maanden geldt een introductieprijs van 44,95 euro.

Internet Uit & Thuis is een gecombineerd abonnement, bedoeld voor snel internetten thuis én mobiel internetten via de laptop overal in Nederland. Het bestaat eigenlijk uit twee contracten: Snel Internet van Online en Mobiel Internet Standaard van T-Mobile. Een jaar geleden werd dit pakket geïntroduceerd. 

FiberFast Ultra, het snelste internetabonnement van T-Mobile Online (tot 60 Mbps download en 6 Mbps upload) is beperkt beschikbaar.

Zie TOTAALWIJZER voor internet+bellen+digitale tv

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.