Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile Online wordt Online.nl

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

T-Mobile Online heet vanaf vandaag Online.nl. Alle vaste diensten op het gebied van tv, telefonie, internet gaan onder deze naam verder. Behalve de naam en huisstijl verandert er verder niets. Voor klanten blijft alles bij het oude.

Magenta wordt weer groen

Op de website is nu in plaats van het magenta T-Mobile logo weer het oude groene logo te vinden, alleen met de toevoeging .nl erachter.

Hoe zat het ook alweer?

In 2007 kocht het moederbedrijf van T-Mobile internetprovider Orange over van France Telecom en veranderde de naam een jaar later in Online, met een groen logo. In september 2011 werd de merknaam veranderd in T-Mobile Online. Dit is vanaf 29 januari 2013 Online.nl. 

T-Mobile mobiel; Online.nl vast

Waar T-Mobile zich de komende jaren nog meer toe gaat leggen op mobiele communicatie, gaat Online.nl zich specifiek en alleen richten op de klanten met een vaste internetverbinding. 

"Zorgen voor een perfect werkende vaste verbinding om te internetten, bellen of tv kijken, is nu eenmaal een speciale tak van sport. En niet te vergelijken met bijvoorbeeld mobiel internet', verklaart het bedrijf de verandering.

Daarom gaat Online.nl vanaf vandaag verder zonder de naam T-Mobile. Naar eigen zeggen kan Online.nl op die manier beter inspelen op wensen en behoeftes van klanten op het gebied van vaste verbindingen.

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.