Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile snelste netwerk voor laptops

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

T-Mobile verhoogt de snelheid voor mobiel internet. Hierdoor heeft de provider nu het snelste mobiele netwerk voor versturen van data in Nederland. 

Vanaf 16 februari kunnen klanten van T-Mobile met een mobiel breedband internetabonnement (Laptop Executive) gebruikmaken van hogere download- en uploadsnelheden. Door deze upgrade zijn downloadsnelheden tot 7.2 Mbit/s te behalen (was 3.6 Mbit/s) en is de maximale snelheid voor uploaden 2.0 Mbit/s (was1.4 Mbit/s).

Hiermee is T-Mobile de eerste provider in Nederland die deze hoge uploadsnelheid aan haar klanten aanbiedt. De hogere snelheden zijn beschikbaar in de helft van T-Mobile’s HSDPA-netwerk. Tot eind 2009 zal dit doorgroeien naar een dekking van 90%.
 
Volgens directeur Bart Weijermars  biedt breedband internet op de laptop zowel zakelijke als particuliere gebruikers de flexibiliteit die bij hun werk en leven past. Naast een supersnelle verbinding zijn klanten bij T-Mobile verzekerd van een vaste prijs. 

De snelheidsverhoging geldt voor bestaande en nieuwe klanten met een Laptop Executive abonnement. De prijs voor het abonnement blijft gelijk. Meer informatie over dit abonnement in de tariefvergelijking op Internetten.nl  Mobiel Internet op de laptop of op Bellen.com.

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.