Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile verdubbelt gratis snelheid mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

T-Mobile verdubbelt gratis de snelheid van haar Pocket Internet Totaal abonnement. De maximale snelheid wordt 128 Kbps voor downloaden en 32 Kbps voor uploaden. Vanaf 8 januari kunnen gebruikers van de nieuwe snelheden profiteren.

Pocket Internet Totaal populair

Het Pocket Internet Totaal abonnement is onder veel T-Mobile klanten een populair flatfee data-abonnement omdat het slechts € 9,50 per maand kost. De verdubbeling van de snelheid heeft alleen betrekking op het goedkoopste abonnement. De snelheid van hogere bundels als Pocket Internet Totaal Plus, Internet Totaal en Internet Totaal Plus blijven vooralsnog onveranderd.

Automatisch hogere snelheden
In het sms-bericht dat klanten ontvangen wordt opgeroepen het woord “dubbel” naar 888 te sturen om gebruik van de hogere snelheid te kunnen maken. Vreemd genoeg is dit eigenlijk niet noodzakelijk. Alle bestaande en nieuwe klanten met een Pocket Internet Totaal abonnement zullen vanaf 8 januari automatisch gebruik kunnen gaan maken van de hogere snelheden.

Voor € 9,50 per maand kun je dan onbeperkt  internetten op je mobiel. Wel moet je in het bezit zijn van een geschikt toestel plus een T-Mobile Flex of Relax abonnement, want "Pocket Internet Totaal is alleen verkrijgbaar in combinatie met een abonnement vanaf Flex 20 of Relax 150."

Vergelijking mobiel internet
Qua prijs en snelheid is Pocket Internet Totaal van T-Mobile dan vergelijkbaar met Hi Eindeloos Online en Surf&Mail Totaal van KPN. Surf&Mail onbeperkt van Telfort kost tien euro per maand, waarbij de uploadsnelheid óók 128 Kbps is. Met Zorgeloos Internet Blox van Vodafone kan de gebruiker daarentegen ruim 10x zo snel zorgeloos mobiel internetten voor € 9,50 per maand, dezelfde prijs als bij T-Mobile!
 
Raadpleeg de Belwijzer Mobiel voor bel- én datakosten, alsmede toestelprijzen 

Geactualiseerd: dinsdag 4 februari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.