Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verhoogt snelheden mobiel internet

door Jeanet Woldring

Vanaf maandag 11 mei verhoogt T-Mobile de snelheden van de Mobiel Internet abonnementen voor de laptop. Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Het betreft de data abonnementen Laptop Economy en Laptop Business. De snelheden van Laptop Executive en Laptop PrePaid blijven ongewijzigd.

Snelheid omhoog; tarieven blijven gelijk
Gebruikers van Laptop Economy krijgen een downloadsnelheid van 1,8 Mb/s. Nu is dat  tot  1 Mb per seconde; de uploadsnelheid blijft gelijk met 384 Mb/s. Ook de prijs van dit abonnement blijft hetzelfde. Voor 19,95 euro per maand kan men overal in Nederland z'n e-mail checken of versturen, z'n weblog bijwerken of googelen, zonder onverwachte kosten achteraf.
 
T-Mobile verhoogt de downloadsnelheid van Laptop Business van 2 Mb/s naar 3,6 Mb/s en de uploadsnelheid van 384 Kb/s naar 768 kb/s.  De maandprijs blijft 34,95 euro.  

Vast bedrag per maand; geen buitenbundeltarieven 
Naar eigen zeggen krijgen klanten met deze abonnementen de hoogst mogelijke snelheid als het gaat om vergelijkbare flatfee abonnementen op de Nederlandse markt.  Beide abonnementen hebben wel een datalimiet; na het overschrijden ervan gaat de snelheid omlaag.

In februari werden de snelheden voor Laptop Executive al verhoogd naar 7,2/2 Mb/s. Volgens Bart Weijermars van T-Mobile in Nederland wennen steeds meer mensen  aan het gemak en de flexibiliteit van mobiel internet. "Wij hebben voor iedere gebruiker een passend abonnement. Onze drie data abonnementen voor de laptop hebben uitstekende down- en uploadsnelheden en onze klanten betalen altijd een vast bedrag per maand. Nooit meer dan dat bedrag."

Mobiel internet op de laptop vergelijken
De concurrenten Vodafone en KPN hanteren wel buitenbundeltarieven. Dat wil zeggen wie meer verbruikt dan z'n bundel, betaalt extra. Zo betaal je bij KPN Snel Mobiel Internet Start 12 cent per MB wanneer je over je bundellimiet van 400 MB heen gaat. Vodafone Standaard Maximale Snelheid vraagt  hetzelfde bedrag wanneer je meer verbruikt. Overigens bieden deze providers ook mobiel internet waarbij de snelheid omlaag gaat na het overschrijden van de bundel.

Tip: vergelijk abonnementen voor Mobiel Internet op de laptop op Internetten.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie