Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile verkoopt nieuwe iPhone

Leestijd: 1 minuut

Telecombedrijf T-Mobile gaat een nieuwe versie van de iPhone in Nederland verkopen. Dat meldt persbureau Reuters maandag. Het toestel is gisteravond Nederlandse tijd gepresenteerd op een Apple-conferentie in San Francisco.

Volgens de 'betrouwbare bronnen' zou T-Mobile in Nederland een exclusieve distributiedeal voor de telefoon hebben gesloten. In Duitsland verkoopt de mobiele aanbieder ook de iPhone.

Nederland was het enige West-Europese land waar nog niets bekend was over de beschikbaarheid van het toestel. In steeds meer andere Europese landen verkoopt Apple de telefoon via verschillende providers.

De nieuwe iPhone beschikt over GPS-navigatietechnologie en ondersteunt snel mobiel internet.  Volgens Apple is die zelfs aanzienlijk sneller dan die van andere populaire smartphones, zoals de Nokia N95. 

Hiernaast ondersteunt het toestel Exchange en kan het overweg met Microsofts bestandsformaten Word, Excel en Powerpoint. iPhone-bezitters die geen Exchange gebruiken, kunnen hun e-mail, agenda en documenten synchroniseren met hun computer via de nieuwe dienst MobileMe, die het huidige .Mac vervangt en 99 dollar per jaar gaat kosten.   

Het toestel komt op 11 juli naar Nederland en de prijs wordt verlaagd. Op die dag brengt Apple de telefoon in 22 landen tegelijk op de markt.

Geactualiseerd: dinsdag 10 juni 2008
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.