Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verlaagt prijs prepaid mobiel internet

door Jeanet Woldring

De prijs voor prepaid mobiel internet op de laptop gaat bij T-Mobile per 14 juli flink omlaag. Voortaan betaalt een gebruiker nooit meer dan 4,50 euro per dag. Daarnaast verhoogt T-Mobile de downloadsnelheden naar 3,6 Mb/s.

Prepaid mobiel internet van T-Mobile is daarmee een goed alternatief voor een data abonnement*, met name wanneer men onregelmatig van mobiel internet gebruik maakt. Wie echter meer dan 5 dagen per maand mobiel internet, kan beter een abonnement nemen. 

De goedkoopste abonnementen zijn zo'n 20 euro per maand, waarbij je ook nog een gratis USB stick krijgt (Vodafone 'Vaste Kosten' al v.a. € 14,95 p/mnd) Opgemerkt moet worden dat dit 2 jarige abonnementen zijn. 

Uit onderzoek is gebleken dat T-Mobile klanten die gebruik maken van prepaid internet op de laptop, gemiddeld 7 dagen per maand gebruik maken van deze dienst. Zij maken hier vooral gebruik van om onderweg en ook op vakantie in Nederland de mail te checken en te internetten.

T-Mobile is tot dusver de enige aanbieder in Nederland die mobiel breedband internet op de laptop aanbiedt zonder abonnement én met een maximum dagelijks bedrag.

Lagere tarieven, hogere snelheden
De prijs per MB wordt verlaagd van 1 euro naar € 0,30 en het dagelijks maximumbedrag wordt verlaagd van € 7,00 naar € 4,50. Tegelijkertijd gaat ook de downloadsnelheid omhoog; mobiel internetten zonder abonnement kan nu met 3,6 Mb/s.

Ter vergelijking: het prepaid standaardtarief bij Vodafone is € 0,33 per MB. Hiermee kunnen klanten nationaal en internationaal data verbruiken en sms'en. Vodafone kent evenwel geen maxium per dag. Wel kunnen gebruikers een MB Bundel (v.a. 80 MB) activeren. Hoe groter de bundel hoe lager het tarief per MB. 

*Vergelijk en bestel abonnementen: Mobiel Internet op de laptop

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie