Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile vernieuwt internetabonnementen per 15 jan

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 15 januari biedt T-Mobile nieuwe internetabonnementen met andere snelheden en acties. Voor lichte gebruikers is er nu Snel Internet met een downloadsnelheid van 10 Mb. Voor veeleisende internetters is er Supersnel Internet (30 Mb), terwijl Ultrasnel Internet (50 Mb) bedoeld is voor de extra snelle 'streamers'. Al deze tweejarige contracten kosten tijdelijk 9,95 euro per maand. Ook voor de combipakketten gelden nieuwe acties.

Internet en bellen
Het 2-in-1 pakket met Internet & Bellen kost het eerste halfjaar 10,95 per maand, daarna 25,95 euro. Je krijgt daarvoor tot 30 Mbps download en 3 Mbps up, een gratis draadloos modem en 4 e-mailboxen van 5 GB. Bellen naar vaste nummers kost 3,6 cent per minuut, terwijl je voor bellen naar mobiel bijna het vijfvoudige betaalt (17,2 cent). Voor beide geldt een starttarief van 9,7 cent per gesprek en er wordt per seconde afgerekend. Voor 12,50 extra per maand kun je onbeperkt bellen naar alle vaste nummers en naar mobiele nummers van T-Mobile.

Internet en tv
Het 2-in-1 pakket Internet & TV kost het eerste halfjaar 19,95 per maand, daarna 34,95 euro. Het bevat hetzelfde internetabonnement als bovengenoemd waar digitale tv (Digitenne) aan toegevoegd is. Je ontvangt 28 tv- en 22 radiozenders en een gratis digitale tv-ontvanger. Eredivisie Live is optioneel en de eerste 2 maanden gratis.

Internet, bellen en tv
Het 3-in-1 pakket Internet, Bellen & TV kost het eerste halfjaar 20,95 per maand, daarna 35,95 euro. Dat betekent dat dit combipakket slechts een euro per maand duurder is dan het 2-in-1 pakket met internet + tv. Voor mensen die niet veel bellen via de vaste lijn, wel bereikbaar willen zijn en genoeg hebben aan 28 tv zenders is dit een goede optie. Het pakket staat op de tweede plek in de TOP 5 op Totaalwijzer. Tele2 staat qua prijs nog altijd op de eerste plaats. 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.