Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile vernieuwt mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

T-Mobile heeft vanaf 2 april nieuwe mobiele internetabonnementen voor laptop of tablet. Er zijn nu 4 bundels met onbeperkt internet voor een vast bedrag per maand, zowel sim only als met tablet met een snelheid van 14,4 Mbps. Hiermee staat T-Mobile bovenaan in de TOP 5 Mobiel Internet. Na het verbruik van het maandvolume gaat de snelheid omlaag  naar 128 Kbps.

Vier bundels
Voor gebruikers die relatief weinig data per maand verbruiken en tóch overal online willen zijn, is er nu een abonnement met een databundel van 250 MB Internet Soms voor een tientje per maand. De grootste bundel, Internet Altijd, bevat 10 GB en kost 47,50 euro. Daar tussenin zit Internet Regelmatig met 1 GB voor 20 euro en Internet Vaak met 2,5 GB voor 30 euro per maand. Wie er een tablet bij afneemt van T-Mobile, is per bundel een tientje duurder uit.

In vergelijking met de oude abonnementen is de snelheid flink opgeschroefd. Voorheen kon je kiezen uit een bundel met 500 MB voor 15,25 euro met een snelheid van 3,6 Mbps of uit een bundel met 2,5 GB voor 27,96 euro per maand met een snelheid van 7,2 Mbps. Alleen de grootste bundel met 15 GB voor 50,84 euro per maand had dezelfde hoge snelheid als de nieuwe abonnementen.

Onderstaand de huidige tarieven die ook gelden voor internet op je laptop met een T-Mobile internetstick.


Geen onverwachte kosten
Na de snelheidsverlaging is het nog steeds mogelijk om onbeperkt te internetten en te e-mailen, maar niet meer om te streamen. Zonder buitenbundeltarieven worden onverwacht hoge kosten voorkomen. Wie wel op hoge snelheid wil blijven internetten, kan na overschrijding van het maandvolume de snelheid laten resetten tegen betaling van € 5,08. Klanten hebben altijd inzicht in actueel verbruik via de My T-Mobile app of website en krijgen een waarschuwingsberichtje wanneer datategoed (bijna én helemaal) op is.

Verdere specificaties
Overgebleven data kan niet meegenomen worden naar volgende maanden en de 1-jarige Sim Only's zijn niet meer maandelijks opzegbaar. Bij de 2-jarige bundels geldt nu een kortingsactie. Verder is gebruik van de HotSpots van T-Mobile binnen Nederland gratis. Ook is Travel & Surf standaard geactiveerd. Hiermee kun je voordelig gebruik maken van internet in het buitenland, dat wil zeggen dat je voor een vast bedrag een dag- of week internetpas kunt kopen. 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.